22 Kasım 2015 Pazar

Evli ve Öfkeli dizisi 8.Bölüm Fragmanı 29 Kasım Pazar

Evli ve Öfkeli 8.Bölüm Fragmanı 29 Kasım Pazar Evli ve Öfkeli 8.Bölüm seyret Evli ve Öfkeli 8.Bölüm Fragmanı izle Cihan, Murata bulaşır ve kavga ederler. Esra bunu öğrenince, Cihanı özür dilemeye zorlar ve Cihan, Esranın zoruyla Muratı akşam onlarla takılmak için davet eder. Fakat Murat geceye yalnız katılmaz.
Evli ve Öfkeli 8.Bölüm Fragmanı

Esranın hiç gözünün tutmadığı ve nereden çıktığı anlaşılmayan kız arkadaşı da Murata eşlik edecektir. Mine, Gayenin iş bulmasının ardından Zeynepe bakma görevini üstlenir. Zeynepe giderek bağlanmaya başlar. Fakat gün gelmiştir, Gaye ve Zeynep Minenin evinden ayrılacaktır. Evli ve Öfkeli 8.Bölüm Fragmanı Macit, Seraya kendisini affettirme turlarına devam eder. Seray bir türlü affetmez Maciti. Can düşmanı Gülendamla yakalamıştır.

Macit, olanların Gülendamın tuzağı olduğunu anlatamayınca, çareyi Denizden yardım istemekte bulur. Dilek boşanmanın ardından pürneşe takılmaktadır. Dilekin bu hali etrafında ki herkesi özellikle Tarıkı tedirgin etmektedir. Sevda göz boyamak için Merveye yaklaşmaya çalışınca Dilekin tepesinin tası atacaktır. Evli ve Öfkeli 8.Bölüm Fragmanı 29 Kasım Pazar atv

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder